Веб-технологија у функцији повећања ефикасности комуникације и интеракције у савременој школи

пројекат Друштва одобрен на конкурсу Дигиталне агенде

Програм подршке организацији конференција и других догађаја који доприносе промоцији и популаризацији електронских комуникација и информационог друштва

Пројекат је намењен свим запосленима у образовању и састоји се из 3 фазе

  1. Акредитовани програм обуке „Комуникација и интеракција у савременој школи“ која се реализује електронским путем (Мудл 2.1 платформа за учење  ) и доноси 24 бода;  трајање: 24. 9 – 11. 11. 2012.  Завршни испит 8. 12. 2012.
  2. Конкурс за чланове професионалне заједнице (мреже) просветних радника РС расписује се почетком новембра и траје до краја новембра. Конкурс ће бити расписан на неколико тема – категорија, а радови одабрани на конкурсу биће приказани на стручном скупу. У свакој од 5 категорија бира се најбољи рад, тимски или индивидуални и награђује. На конкурсу могу учествовати сви просветни радници који су активни чланови мреже и учествују у њеном оживљавању. Током трајања конкурса биће организовани редовни он-лајн састанци ради помоћи и покренута форумска тема на мрежи заједнице. Теме конкурса су у директној вези са садржајима програма обуке из прве фазе, па су полазници обуке у предности.
  3. Стручни скуп 8. 12. 2012. год.  под називом „Комуникација – интеракција – акција“ у ОШ „Ђорђе Крстић“ резултат је расписаног конкурса и радова одабраних на конкурсу, заједно са неколико пленарних излагања. На стручном скупу могу учествовати и други просветни радници који нису прошли програм обуке, али плаћају пуну цену котизације. Агенда скупа биће накнадно и благовремено постављена.

Летак са детаљима пројекта преузмите кликом на хипер-везу:  letak_Veb-tehnologija

Број полазника је ограничен и предност ће имати школски тимови од најмање 6 чланова, а највише 8. Уколико из једне школе има више тимова, сваки попуњава посебан формулар.

Пријава за програм обуке тече попуњавањем формулара. Преузмите их, пажљиво и потпуно попуните све тражене податке и пошаљите на назначену адресу: digitalno.ucenje@gmail.com

Формулари за пријаву школских тимова: timska_prijava_Veb-tehnologija

Формулар за пријаву појединаца: pojedinacna_prijava_Veb-tehnologija

Рок за пријављивање: 1. септембар 2012.

Имали смо у виду да до 1. септембра све школе већ имају донесене предлоге планова стручног усавршавања, у које могу унети и активности пројекта. У првих неколико дана септембра на основу пристиглих пријава одабраћемо пријављене и обавестити да ли су њихове пријаве прихваћене.

За више детаља у вези са пројектом, програмом обуке обратите се својим питањима на форумској теми професионалне заједнице.

Ако се још нисте укључили у заједницу, не часите ни часа: http://kolo.wall.fm/ 

.

Advertisements
Published in: on 1. јула 2012. at 04:43  Оставите коментар  

The URI to TrackBack this entry is: https://skolskibibliotekari.wordpress.com/2012/07/01/%d0%b2%d0%b5%d0%b1-%d1%82%d0%b5%d1%85%d0%bd%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d1%83-%d1%84%d1%83%d0%bd%d0%ba%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%9b%d0%b0%d1%9a%d0%b0-%d0%b5/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: